Meubel Platenkast Krysning, Afbeelding 1
Meubel Platenkast Krysning, Afbeelding 2
Meubel Platenkast Krysning, Afbeelding 3

Krysning
Platenkast

1570 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 103 cm (b) x 86 cm (h) x 45 cm (d)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Amerikaanse walnoot

Over Krysning

Krysning is een open vinylkast en een combinatie van onze Bragi en Ithuna platenkast. Bovenaan rechts is een platenbak voorzien zoals in de platenwinkel, waarbij je de cover van de platen goed kan zien. Aan de linkerkant is ruimte voorzien voor een platenspeler en eventueel andere audioapparatuur. Tenslotte kan je onderaan de platen handig ordenen in de smallere verticale vakken.

Wil je meer weten over hoe je best je vinylcollectie bewaart? Lees dan zeker ons interessant artikel over dit onderwerp. Nieuwsgierig naar onze andere vinylkasten, kijk dan zeker eens hier.

Ithuna platenspelermeubel constructie

Kwaliteit

Niet alleen de poten, maar ook de randen aan de voor- en bovenkant van de platenkast zijn met zorg uitgevoerd in massief walnotenhout. De rest van de kast is vervaardigd met hoogwaardig fineer. Voor deze kast hebben we bewust de poten iets verhoogd, wat het platenspelermeubel een extra vleugje elegantie verleent. Bovendien maken we gebruik van traditionele ambachtelijke technieken, waardoor de diverse panelen naadloos in elkaar overlopen.

Esthetiek

Dit platenmeubel deelt hetzelfde design als zijn grotere broer Bragi. Ook ons tv-meubel Frigg en dressoir Odin delen dezelfde vormen en details. Het design bevat een aantal duidelijke verwijzingen naar midden vorige eeuw (mid-century), zonder hier in te overdrijven.

Ithuna platenspelermeubel design details
Ithuna platenspelermeubel kabels

Kabels

De platenkast is slim ontworpen met strategisch geplaatste uitsparingen om je kabels netjes weg te werken. Heb je een bijzondere platenspeler of versterker waarbij de kabeldoorvoer idealiter op een andere plek zou moeten zitten? Geen enkel probleem, we kunnen de posities, afmetingen en hoeveelheden aanpassen aan jouw individuele configuratie.

Maatwerk

Sommige mensen hebben een uitgebreide geluidsinstallatie, terwijl anderen de voorkeur geven aan een minimalistische opstelling. Daarom werken we nauw met jou samen om deze platenkast aan te passen aan jouw specifieke behoeften. We kunnen de indeling bijvoorbeeld aanpassen om meer ruimte te bieden voor jouw geluidsapparatuur. Bovendien kunnen we extra openingen creƫren om alle kabels netjes weg te werken, zodat alles er georganiseerd uitziet.

De gebruikte afwerking van het hout is "smoked walnut". Als dit niet past bij jouw interieur en je op zoek bent naar een andere kleur of materiaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bekijken we hoe we dit platenmeubel perfect kunnen afstemmen op jouw interieurstijl. Er zijn talloze aanpassingsmogelijkheden beschikbaar.

Aanpassingen aan Ithuna platenkast

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.