Meubel Platenkast Ithuna, Afbeelding 1
Meubel Platenkast Ithuna, Afbeelding 2
Meubel Platenkast Ithuna, Afbeelding 3
Meubel Platenkast Ithuna, Afbeelding 4

Ithuna
Platenkast

1125 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 65 cm (b) x 82.5 cm (h) x 40.5 cm (d)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Amerikaanse walnoot

Over Ithuna

Ithuna is een smalle open vinylkast uit walnoot met handige opbergvakken voor al jouw heerlijke plaatjes. Er is een handige ruimte voorzien om je versterker te plaatsen, zodat deze een mooi plaatsje krijgt onder je platenspeler. Tenslotte kan je onderaan de platen handig ordenen in de smallere verticale vakken. Je kan er tot wel 120 platen in opgebergen.

Wil je meer weten over hoe je best je vinylcollectie bewaart? Lees dan zeker ons interessant artikel over dit onderwerp. Nieuwsgierig naar onze andere vinylkasten, kijk dan zeker eens hier.

Ithuna platenspelermeubel constructie

Kwaliteit

Niet enkel de poten maar ook de kanten aan de voor- en bovenzijde van de platenkast zijn afgewerkt in massieve walnoot. De rest is vervaardigd uit kwaliteitsvol gefineerde platen. Bij deze kast hebben we ook de poten iets hoger gemaakt wat het platenspeler meubel nog net wat meer klasse geeft. We maken ook gebruik van ambachtelijke technieken waardoor de verschillende panelen naadloos op elkaar aansluiten.

Esthetiek

Dit platenmeubel deelt hetzelfde design als zijn grotere broer Bragi. Ook ons tv-meubel Frigg en dressoir Odin delen dezelfde vormen en details. Het design bevat een aantal duidelijke verwijzingen naar midden vorige eeuw (mid-century), zonder hier in te overdrijven.

Ithuna platenspelermeubel design details
Ithuna platenspelermeubel kabels

Kabels

De platenkast is voorzien van enkele slim geplaatste openingen om je kabels proper weg te werken. Heb je een speciale platenspeler of versterker waarbij de kabeldoorvoer eigenlijk ergens anders zou moeten zitten? Geen probleem, wij kunnen de locaties, groottes en aantallen aanpassen aan jouw unieke configuratie.

Maatwerk

Sommige mensen hebben een uitgebreide geluidsinstallatie, andere mensen geven de voorkeur aan een minimale opstelling. Daarom werken we samen met jou om deze platenkast aan te passen aan jouw situatie. Door de indeling aan te passen kunnen we bijvoorbeeld meer plaats voorzien voor jouw geluidsinstallatie. Ook kunnen we extra openingen voorzien om alle kabels mooi weg te werken, zodat alles er net uitziet.

De tint die we hier gebruiken is “smoked walnut”. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere kleur of een ander materiaal, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we dit platenmeubel perfect in jouw interieur kunnen doen passen. Er zijn tal van aanpassingen mogelijk.

Aanpassingen aan Ithuna platenkast

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.