Retourbeleid

Bij Woodmen & Tree doen we ons best om meubels en houten accessoires van de hoogste kwaliteit te leveren. We begrijpen echter dat er soms redenen kunnen zijn om een product terug te sturen. Hieronder vindt u ons retourbeleid.

Standaardproducten

U kunt standaardproducten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling, mits ze in hun oorspronkelijke staat verkeren. Volg de onderstaande stappen om een retourzending in gang te zetten:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via info@woodmenandtree.com of het contactformulier om een retouraanvraag in te dienen. Vermeld uw bestelnummer en de reden van retour.
  2. Verpak het product zorgvuldig in de originele verpakking of een vergelijkbare beschermende verpakking om schade tijdens het transport te voorkomen.
  3. Stuur het pakket terug naar het adres dat u van onze klantenservice ontvangt. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Maatwerkproducten

Maatwerkproducten zijn speciaal voor u gemaakt en kunnen daarom niet worden geretourneerd of geruild, behalve in het geval van defecten of fouten die door ons zijn gemaakt. Als u een probleem heeft met een maatwerkproduct, neem dan contact op met onze klantenservice via info@woodmenandtree.com of het contactformulier, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Defecte of Beschadigde Producten

Als u een product ontvangt dat defect of beschadigd is, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice via via info@woodmenandtree.com of het contactformulier. We zullen u vragen om foto's van de schade of het defect te sturen en zullen vervolgens zorgen voor een vervanging of terugbetaling zonder extra kosten.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We laten u ook weten of uw terugbetaling is goedgekeurd of afgekeurd. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze automatisch verwerkt en wordt het bedrag binnen maximaal 30 dagen teruggestort.

Contact

Voor vragen over ons retourbeleid kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@woodmenandtree.com of het contactformulier. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.