Meubel Platenkast Bragi, Afbeelding 1
Meubel Platenkast Bragi, Afbeelding 2
Meubel Platenkast Bragi, Afbeelding 3
Meubel Platenkast Bragi, Afbeelding 4
Meubel Platenkast Bragi, Afbeelding 5

Bragi
Platenkast

2145 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 134 cm (b) x 65 cm (h) x 45 cm (d)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Europese eik
  • Amerikaanse walnoot

Over Bragi

Bragi is een open vinylkast uit walnoot met handige opbergvakken voor al jouw heerlijke plaatjes. Bovenaan links is een platenbak voorzien zoals in de platenwinkel, waarbij je de cover van de platen goed kan zien. Aan de rechterkant is ruimte voorzien voor een platenspeler en eventueel andere audioapparatuur. Tenslotte kan je onderaan de platen handig ordenen in de smallere verticale vakken. Op bovenstaande foto's hebben we 150 platen opgeborgen, maar er kunnen er nog wel meer in.

Wil je meer weten over hoe je best je vinylcollectie bewaart? Lees dan zeker ons interessant artikel over dit onderwerp. Nieuwsgierig naar onze andere vinylkasten, kijk dan zeker eens hier.

Bragi platenspelermeubel constructie

Kwaliteit

De voor- en bovenkant van de platenkast is afgewerkt in massief, samen met nog enkele andere details. De rest is vervaardigd uit kwaliteitsvol gefineerde platen. Bij deze kast hebben we ook de poten iets hoger gemaakt wat het platenspeler meubel nog net wat meer klasse geeft.

Esthetiek

In de achterwand van de kast bovenaan kunnen we een kabeldoorvoer voorzien die alle kabels netjes door de achterwand leidt. Die is uit messing gemaakt en past perfect bij het donkere Amerikaanse notenhout. De plaats van deze doorvoer en hoeveel je er wil, is volledig bespreekbaar.

Bragi platenspelermeubel detail
Aanpassingen aan Bragi platenkast

Maatwerk

Sommige mensen hebben een uitgebreide geluidsinstallatie, andere mensen geven de voorkeur aan een minimale opstelling. Daarom werken we samen met jou om deze platenkast aan te passen aan jouw situatie. Door de indeling aan te passen kunnen we bijvoorbeeld meer plaats voorzien voor jouw geluidsinstallatie. Ook kunnen we openingen voorzien om alle kabels mooi weg te werken, zodat alles er net uitziet.

De tint die we hier gebruiken is “smoked walnut”. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere kleur of een ander materiaal, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we dit platenmeubel perfect in jouw interieur kunnen doen passen. Er zijn tal van aanpassingen mogelijk.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.