Ons Verhaal

Wij zijn Pieter en Kelly, een koppel jonge dertigers en een beetje eigenwijs. Samen hebben we een passie voor hout en meubelmaken. Eind 2019 beslisten we om de sprong te maken en van onze passie ons beroep te maken. Woodmen & Tree was geboren.
Pieter Delbeke

Wat vooraf ging

Pieter studeerde af in 2006 als industrieel ingenieur. In de jaren die volgen ontplooit hij zich tot een doorwinterd ondernemer. Kelly is afgestudeerd in 2010 als office en bedrijfsmanager. Zij startte als directie -en personeelsverantwoordelijke. Tussendoor huisje, tuintje en hebben we 2 geweldige kinderen op de wereld gezet. Het geslacht “Woodmen & Tree” is verzekerd!

Na anderhalf jaar intensieve zelfstudie, onderzoek en het bouwen van meerdere prototypes kunnen we in 2021 met trots onze eerste collectie voorstellen. Ondertussen hebben we ook ons atelier, toonzaal en website vorm gegeven. Een heel drukke, boeiende en leuke periode.

Hoe we werken

Bij Woodmen & Tree streven we ernaar om mooie kwalitatieve meubels te maken uit duurzame materialen. We willen dat het plaatje past bij de klant. Zo werken we graag nauw samen met de klant om een meubelstuk af te leveren bij de klant dat past in zijn/haar interieur.

We hebben de juiste balans gevonden tussen klassieke houttechnieken en het gebruik van moderne tools. We staan dus garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Aan elk meubelstuk komt de nodige ambacht te pas. Onze meubels worden met liefde en zorg gemaakt in afwachting op een nieuwe eigenaar.

Kelly Van de Velde
Kelly en Pieter

De toekomst

Niemand heeft een glazen bol maar het is alvast ons doel om een volwaardig Belgisch meubelmerk in de markt te zetten. Daarom ligt onze focus op het ontwerpen van meubels die tijdloos en duurzaam zijn. Ook de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en afwerking staan centraal. Het design van onze meubelstukken en accessoires zijn uniek maar tegelijk ook heel toegankelijk.

Al onze meubelen worden ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier op Schoonaardse bodem in België.

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Wil je onze creaties liever eens van dichtbij zien? Dan ben je zeker welkom in onze showroom in Schoonaarde. Wij zijn open op dinsdag en donderdag tussen 10u00 en 12u00, en van 13u30 tot 17u00. Lukt dat niet, dan kan je ons op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag bezoeken op afspraak. Geef ons dan een seintje wanneer je langskomt.