Ons Verhaal

Pieter Delbeke

Wie zijn we

Degelijk Belgisch design, vervaardigd uit kwaliteitshout en met passionele ambacht – zeg maar Woodmen & Tree in een notendop. Bovendien gedreven door een sterk team van straffe meubelmakers met een eigenwijze en standvastige visie maar vooral met liefde voor hout. Voor iedere klant nemen we de stap verder, we gaan actief op zoek naar het juiste design dat antwoord biedt op jouw vragen en wensen. Onze persoonlijke aanpak maakt het verschil.

Houtbewerking is zowel een wetenschap als kunst. We houden ervan de twee samen te brengen om iets moois én functioneels te creëren.

Als partners in zaken en het leven, bundelden we onze gedeelde interesse voor design en houtbewerking samen in dit unieke concept. Opgericht in 2020, een eerste collectie in 2021, ondertussen ook met een eigen atelier en toonzaal: de weg naar kwalitatief houtdesign ligt voor ons open.

Kelly Van de Velde
Meubels bouwen is onze passie. We genieten ervan om ons eindproduct in het huis van onze klanten te zien en te weten dat het dagelijks gebruikt en gewaardeerd wordt.
Kelly en Pieter

Onze missie

De symbiose tussen mens en natuur – ofwel de relatie tussen de houthakker en de boom – staat steeds centraal. Met een uiterst persoonlijke aanpak streven we naar duurzame meubels uit kwalitatieve materialen, steeds op maat voorzien en met aandacht voor detail.

We zijn trots op ons vakmanschap en op het feit dat elk meubelstuk uniek is en gemaakt om te blijven.

Na een periode van onderzoeken en experimenteren, vonden we onze eigen succesformule waarbij we klassiekere houttechnieken combineren met het gebruik van de allernieuwste tools. Het resultaat: unieke meubels die ieder interieur prachtig opvullen en bovendien jarenlang meegaan.

Ontdek onze collecties online of bezoek ons atelier en showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen.

Kelly en Pieter
Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.