Meubel TV-meubel Frigg, Afbeelding 1
Meubel TV-meubel Frigg, Afbeelding 2

Frigg
TV-meubel

2035 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 182 cm (b) x 50 cm (h) x 40 cm (d)
  • Op maat

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Europese eik
  • Amerikaanse walnoot

Over Frigg

Frigg is een modern klassieke tv-meubel met schuifdeuren. De subtiele details verwijzen naar de jaren vijftig maar worden gecombineerd met een strak design. In een mid-century of retro interieur komt deze kast zeker tot zijn recht. Frigg heeft trouwens dezelfde uiterlijke kenmerken als de grotere variant Odin en passen dus heel goed samen.

Odin dressoir houten handvaten

Esthetiek

De deuren schuiven op een systeem dat volledig ingewerkt zit zodat je er aan de buitenkant niets van ziet. Hierdoor lijkt het alsof de deuren zweven. Verder heb je de fijne afrondingen op de vier zijden en onze eigen ontworpen en vervaardigde houten handvaten die er een uniek en verfijnd ontwerp van maken.

Hou je van een industrieel interieur? Dan kan je ervoor kiezen om de houten handvaten te vervangen door een zwarte metalen variant. Die springen onmiddellijk in het oog en zorgen ook voor een mooi contrast met het eiken- of walnoothout.

Praktisch

Het schuifdeursysteem is zo ingesteld dat de deurtjes langs de ene kant dicht gaan met een soft close deurdemper. Aan de andere kant zit een rem zodat ze niet tegen de zijwand botsen bij het opendoen.

In de achterwand van deze multimediakast kunnen we een kabeldoorvoer voorzien die alle kabels netjes door de achterwand leidt. De plaats van deze doorvoer en hoeveel je er wil, is volledig bespreekbaar.

Frigg tv-meubel half open schuifdeur
Frigg tv-kast constructie

Kwaliteit

Het tv meubel kan zowel in eik als walnoot vervaardigd worden. Enerzijds gebruiken we massief hout voor het onderstel en voor de randen aan de voorzijde. Die worden afgewerkt met massieve latjes voor een nog mooier resultaat. Anderzijds gebruiken we gefineerde MDF platen van hoge kwaliteit.

Onze meubels worden professioneel verlijmd waardoor ze heel degelijk en stevig gebouwd zijn. Koop je dit meubelstuk bij Woodmen & Tree, dan moet je het niet meer zelf in elkaar steken.

Tiny house

Ben je beperkt in ruimte, dan is deze kast zeker geschikt voor jou. Dankzij de schuifdeuren heb je niet veel plaats nodig en je kan er toch genoeg in kwijt. Ook is de achterkant mooi afgewerkt waardoor ze niet per se tegen een muur hoeft te staan, maar je ze bijvoorbeeld ook als roomdivider kan gebruiken.
Tiny House
Maatwerk

Maatwerk

De tint die we hier gebruiken is “smoked walnut”. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere kleur of een ander materiaal, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we de tv kast kunnen doen passen bij de rest van je interieur. Er zijn tal van mogelijkheden.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.