Skadi
Snijplank

-
1
In winkelmand

Afmetingen

  • 40cm x 33cm x 4cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Combinatie kers en walnoot

Over Skadi

Onze luxueuze snijplank is vervaardigd uit kerselaar en walnoot. Ze is voorzien van twee handige grepen aan de zijkant. Laat je culinaire gedachten de vrije loop, met deze robuuste snijplank heb je in een mum van tijd alle groenten fijn gesneden. Je kan ze ook gebruiken als broodplank.

Staat jouw partner te popelen om te barbecue├źn van zodra de zon zich laat zien? Dan zal je hem of haar zeker verrassen met onze stevige snijplank. Perfect om het vlees op te snijden. Deze duurzame snijplank is dan ook het cadeau bij uitstek voor vaderdag. Heb je vrienden die in het huwelijksbootje stappen en heb je geen flauw idee met welk cadeau je hen kan plezieren? Met deze houten snijplank kom je zeker en vast origineel uit de hoek.

Skadi snijplank kwaliteit

Kwaliteit

Deze professionele snijplank wordt volledig met de hand gemaakt. Er komt natuurlijk wel wat machinale houtbewerking aan te pas. Hoe we dit aanpakken kan je verder lezen in ons artikel over "The making of Skadi". Om je snijplank optimaal te kunnen onderhouden geven we er een gratis flesje snijplankolie van "Walrus Oil" bij. Wil je enkele tips hoe je je snijplank kan onderhouden, die vind je hier.

Maatwerk

Ben je op zoek naar een andere afmeting of geef je eerder de voorkeur aan een snijplank met slechts 1 houtsoort? Dat kan allemaal, contacteer ons dan even zodat we je een voorstel kunnen doen.

Skadi snijplank maatwerk

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.