Muser
Servetringen

-
1
In winkelmand

Afmetingen

  • 4cm x 4cm x 2,5cm
  • binnendiameter: 3cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Amerikaanse walnoot

Over Muser

Deze houten servetringen zijn gemaakt uit walnoot. Ze voegen net dat tikkeltje meer elegantie en stijl toe aan de feesttafel. Ben je uitgenodigd bij vrienden maar geeft iedereen al een bos bloemen of een flesje wijn ter attentie? Een setje servetringen valt ongetwijfeld ook in de smaak en je komt er nog eens origineel mee uit de hoek. Ze worden in verschillende sets verkocht. De geoliede walnoot combineert prachtig met een witte servet.
Maatwerk

Maatwerk

Ben je voor je brasserie of restaurant geïnteresseerd in grotere volumes, neem dan zeker contact op zodat we een aangepast voorstel kunnen opmaken. Er zijn ook mogelijkheden om de servetringen te personaliseren met het logo van jouw zaak.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Wil je onze creaties liever eens van dichtbij zien? Dan ben je zeker welkom in onze showroom in Schoonaarde. Wij zijn open op dinsdag en donderdag tussen 10u00 en 12u00, en van 13u30 tot 17u00. Lukt dat niet, dan kan je ons op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag bezoeken op afspraak. Geef ons dan een seintje wanneer je langskomt.