Muser
Servetringen

-
1
In winkelmand

Afmetingen

  • 4cm x 4cm x 2,5cm
  • binnendiameter: 3cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Amerikaanse walnoot

Over Muser

Deze houten servetringen zijn gemaakt uit walnoot. Ze voegen net dat tikkeltje meer elegantie en stijl toe aan de feesttafel. Ben je uitgenodigd bij vrienden maar geeft iedereen al een bos bloemen of een flesje wijn ter attentie? Een setje servetringen valt ongetwijfeld ook in de smaak en je komt er nog eens origineel mee uit de hoek. Ze worden in verschillende sets verkocht. De geoliede walnoot combineert prachtig met een zwarte of witte servet.
Horeca

Grote aantallen

Ben je voor je brasserie of restaurant geïnteresseerd in grotere volumes, neem dan zeker contact op zodat we een aangepast voorstel kunnen opmaken. Er zijn ook mogelijkheden om de servetringen te personaliseren met het logo of naam van jouw zaak.

Maatwerk

Een gepersonaliseerde servetring tilt je evenement naar een hoger niveau op een unieke manier. Wij graveren graag de namen van je gasten in de servetring, waardoor het een blijvende en unieke herinnering wordt. Maar dat is niet alles. Je hebt ook de mogelijkheid om ze te personaliseren volgens een specifiek thema, een sponsor te vermelden of een speciale boodschap toe te voegen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw evenement onvergetelijk!

Gepersonaliseerde servetringen

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.