Frey
Tapasplank

-
1
In winkelmand

Afmetingen

  • 33cm x 18cm x 1cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Eik

Over Frey

Deze mooie eiken tapasplank is voorzien van een geribbeld oppervlak en een handige uitsparing waar je één of meerdere schaaltjes kan zetten met een sausje. De ribbels op de plank zorgen ervoor dat de hapjes gemakkelijk vastgenomen kunnen worden en ze niet blijven plakken aan de plank. Er zit ook een klein handvat aan zodat je de aperoplank eenvoudig van in de keuken tot bij de gasten kan dragen.

De tapasplank kan ook uit kerselaar gemaakt worden. De witte schaaltjes op de foto zijn niet inbegrepen.

Mimir pennehouder inpakken

Cadeau

De houten borrelplank is een mooi verjaardagsgeschenk. Of wat dacht je ervan om je mama ermee te verrassen op moederdag?

Horeca

Heb je een restaurant, brasserie of hippe koffiebar? Dan kan onze apperoplank de authentieke en kwalitatieve eigenschappen van je zaak accentueren. Voor grotere aantallen hebben we aangepaste prijzen en er zijn ook mogelijkheden om de tapasplank te personaliseren. Neem dus zeker contact op als je interesse hebt.

Mimir pennehouder logo

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.