Meubel, Vergadertafel Rind, Afbeelding 1
Meubel, Vergadertafel Rind, Afbeelding 2
Meubel, Vergadertafel Rind, Afbeelding 3

Rind
Vergadertafel

2900 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 280cm (l) x 160cm (b) x 75cm (h)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Europese eik

Opties

  • Ingewerkte stopcontacten

Over Rind

Rind is onze strakke vergadertafel. Een tafel die je op maat van je bedrijf kan laten maken. We werken met duurzame materialen zoals eikfineer en massieve eik en een milieuvriendelijke olie. We opteren ervoor om het uitzicht van de tafels licht te houden zodat ze voor rust zorgen in het kantoor.

Rind vergadertafel comfort

Comfort

Onze vergadertafel is breed genoeg zodat het voor iedereen aangenaam werken is tijdens een meeting. De poten komen nooit voorbij het tafelblad zodat er geen knieƫn moeten sneuvelen. Ook aan de uiteinden wordt er genoeg plaats voorzien om daar comfortabel te zitten.

Aan de zijkanten van het tafelblad wordt een schuine kant gefreesd zodat het geheel een elegante uitstraling krijgt. De randen worden zorgvuldig geschuurd zodat je comfortabel met de armen op de tafel kan leunen om te typen of te schrijven.

Materiaal

Om het design en de uitstraling van de vergadertafel zo clean mogelijk te houden, kiezen we ook voor een lichte houtsoort. De poten en ondersteuningsbalken worden uit massieve eik gemaakt en behandeld met een olie waarin een wit pigment wordt toegevoegd zodat ze een lichte uitstraling behouden en niet geler worden.

Het tafelblad wordt gemaakt uit dikfineer plaatmateriaal, ook uit eik. Het vergaderblad wordt behandeld met een 35% biobased, milieuvriendelijke impregneringsolie op waterbasis waardoor het hout een onbehandelde en ultra matte uitstraling krijgt. Deze behandeling geeft een anti-slip eigenschap mee en zorgt er tevens voor dat het blad niet zal vergelen.

Rind vergadertafel materiaal eik
Maatwerk

Maatwerk

Standaard wordt ze gemaakt in de afmeting 1m60 breed en 2m80 lang zodat je comfortabel tot 10 personen kan vergaderen. Nood aan grotere vergadertafels? Door extra poten te voorzien kunnen we spelen met de lengte. Ook in de breedte zijn aanpassingen mogelijk.

Conference room? Wij kunnen in het midden van het tafelblad een ingewerkt stopcontact voorzien met diverse aansluitingsmogelijkheden (usb, netwerk, hdmi,...). Onder de vergadertafel zorgen we er voor dat de kabels mooi geleid worden in een kabelgoot en indien mogelijk in een kabelslurf als de aansluitingen uit de grond komen. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en werken voor u een voorstel uit.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.