Meubel, Zitbank Ull, Afbeelding 1
Meubel, Zitbank Ull, Afbeelding 2
Meubel, Zitbank Ull, Afbeelding 3
Meubel, Zitbank Ull, Afbeelding 4

Ull
Zitbank

825 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 180cm (l) x 38cm (b) x 43cm (h)
  • Lengte kan op maat

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Europese eik

Over Ull

Ull is een volledig uit massief vervaardigde zitbank. Deze zitbank heeft overeenstemmende uiterlijke kenmerken met de eettafel Foresti. De eettafelbank is een leuke afwisseling aan de eettafel. De ene kant van de tafel kan je bijvoorbeeld 3 stoelen plaatsen en de andere kant de zitbank. Bij een etentje met vrienden kunnen er zelfs 4 personen op de bank zitten als de ruimte niet meer stoelen toelaat.
Ull zitbank constructie

Kwaliteit

We hebben voor eikenhout gekozen omdat dit warmte uitstraalt. De zitplank is dik genoeg om de nodige stevigheid te geven. Toch oogt ze niet lomp omdat we de zijkanten hebben afgeschuind en daardoor de zitplank dunner lijkt dan ze in werkelijkheid is. Hierdoor toont ze elegant en verfijnd.

Vele toepassingen

Dit bankje is niet enkel een eetkamerbank. Het staat ook mooi op de slaapkamer aan het uiteinde van het bed. Of in de inkomhal om je schoenen gemakkelijk aan en uit te doen. Laat je creativiteit de vrije loop, je vindt heus wel een plekje voor dit strakke bankje.

Ull zitbank naast bed
Maatwerk

Maatwerk

De zitbank wordt behandeld met een natuurlijke olie die het eikenhout een warme uitstraling geeft. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere tint of een andere houtsoort, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we deze zitbank perfect in jouw interieur kunnen doen passen. Er zijn tal van aanpassingen mogelijk.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.