Meubel, Lowboard Trento 2U, Afbeelding 1
Meubel, Lowboard Trento 2U, Afbeelding 2
Meubel, Lowboard Trento 2U, Afbeelding 3

Trento 2U
Lowboard

715 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 144 cm (b) x 52 cm (h) x 42 cm (d)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Multiplex Berken

Over Trento 2U

Trento is een moderne lowboard met 4 kleine deurtjes. Deze lage kast kan ook gebruikt worden als tv-meubel of om onder een raam te plaatsen. De typische visuele kenmerken van multiplex worden uitgespeeld, samen met speelse lijnen die het design een unieke twist geven. Dankzij het speelse effect past deze kast dan ook perfect op een kinderkamer.

Trento dressoir houten handvaten

Esthetiek

De kast is volledig vervaardigd uit berken multiplex en wordt vervolgens behandeld met een matte meubelvernis. Dit zorgt voor een lichte, jonge en moderne uitstraling. We geven het meubel een speels karakter door de curves en de relatief grote handvaten in de deuren.

Praktisch

De deurtjes van deze lage kast zijn voorzien van kwalitatieve gedempte scharnieren van Blum. Hierdoor sluiten de deurtjes geluidloos, zelfs als je er iets teveel zwier aan geeft.

Ondanks de geringe hoogte van de kast kan je de legplanken op drie verschillende hoogtes plaatsen. De kast wordt standaard geleverd met 2 legplanken.

Trento lowboard half open deur
Frigg tv-kast constructie

Kwaliteit

Berken multiplex heeft niet alleen een mooi en natuurlijk uiterlijk, het is ook nog heel stevig. Doordat de fineerlagen van deze multiplex erg dun zijn, bestaat de plaat uit heel veel lagen. Dat maakt de plaat heel erg sterk en zal dus ook niet snel buigen onder druk.

De volledige kast wordt behandeld met een duurzame matte meubelvernis, waardoor er geen vocht in het hout kan trekken. Hierdoor komen er geen vlekken op als je er per ongeluk iets op morst.

Maatwerk

Deze kast heeft een typische multiplex look, het berkenhout blijft mooi zichtbaar. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere houtsoort, kleur of zelfs een ander materiaal, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we deze lowboard kunnen doen passen bij de rest van je interieur. Er zijn tal van mogelijkheden.

Maatwerk

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.