Meubel, Salontafel Hermod, Afbeelding 1
Meubel, Salontafel Hermod, Afbeelding 2
Meubel, Salontafel Hermod, Afbeelding 3

Hermod
Salontafel

528 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 98 cm (l) x 53 cm (b) x 36 cm (h)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Europese eik
  • Amerikaanse walnoot

Over Hermod

Hermod is een elegante houten salontafel die warm oogt in elk interieur. Hout combineert altijd leuk in een woonkamer. Het verrassingseffect van deze salontafel is dat je het tafelblad eraf kan nemen. Zo neem je het gemakkelijk mee naar de keuken om er hapjes op te leggen en om terug af te ruimen. Het blad is ook behandeld met olie die intensiever gebruik toelaat. We kennen allemaal het scenario dat er tijdens het aperitief wel eens gemorst wordt door rondlopende kinderen.
Mermod salontafel kwaliteit

Kwaliteit

Deze bijzettafel is vervaardigd uit massieve Franse eik. Ze is volledig handgemaakt met veel liefde en oog voor detail.

Deze salontafel wordt professioneel verlijmd waardoor het heel degelijk en stevig gebouwd is. Koop je dit meubelstuk bij Woodmen & Tree, dan moet je het niet meer zelf in elkaar steken.

Esthetiek

Het blad is rechthoekig en aan de zijkanten afgerond naar onderen toe. Op die manier oogt het minder zwaar maar is het wel stevig genoeg. Het ligt op een onderstel dat mooi afgerond is. De poten worden slanker naar onderen toe, maar hoe meer naar onderen, hoe wijder de poten uit elkaar staan.

Hermod salontafel detail
Maatwerk

Maatwerk

Deze bijzettafel wordt behandeld met een natuurlijke olie die het eikenhout een warme uitstraling geeft. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere tint of een andere houtsoort, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we dit tafeltje in jouw interieur doen passen. Er zijn tal van mogelijkheden.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.