Monza
Plantenstaander

-
1
In winkelmand

Afmetingen

  • 10cm to 40cm hoog
  • diameter ± 20cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Berkenmultiplex

Over Monza

Tijd voor wat meer groen in huis? Dan kunnen deze multiplex plantenstaanders zeker helpen. We hebben ze ontworpen in 4 handige hoogtes, zodat je er diverse soorten plantjes op kwijt kan. Ze combineren ook heel mooi samen als set, ideaal om een saai hoekje op te vrolijken.

Planten en vloerverwarming

Vloerverwaring

Geniet jij van zalige vloerverwarming? Wat jij net heel aangenaam vindt kan voor planten dodelijk aflopen. Als je plant rechtstreeks op de vloer staat warmt de aarde in de pot mee op. In de natuur is de grond juist vaak kouder dan de buitentemperatuur. Door te warme grond kunnen de wortels oververhitten en uiteindelijk afsterven. Daarom is het juist goed om je favoriete plantjes iets hoger te plaatsen, bijvoorbeeld op onze mooie plantenstaanders.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Wil je onze creaties liever eens van dichtbij zien? Dan ben je zeker welkom in onze showroom in Schoonaarde. Wij zijn open op dinsdag en donderdag tussen 10u00 en 12u00, en van 13u30 tot 17u00. Lukt dat niet, dan kan je ons op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag bezoeken op afspraak. Geef ons dan een seintje wanneer je langskomt.