Meubel, Kinderkledingrek Andria, Afbeelding 1
Meubel, Kinderkledingrek Andria, Afbeelding 2
Meubel, Kinderkledingrek Andria, Afbeelding 3

Andria
Kinderkledingrek

506 euro
Bestellen

Afmetingen

  • 124 cm (b) x 123 cm (h) x 45 cm (d)

Levertijd

  • 4-8 weken

Beschikbare materialen

  • Multiplex Berken

Over Andria

Peuters, kleuters of lagereschoolkinderen, ze willen vaak alles zelf doen. Heb je zelf een aantal exemplaren rondlopen, dan is dat wellicht heel herkenbaar. In de praktijk is dat echter niet altijd even gemakkelijk. De jassen hangen te hoog of ze krijgen de schoenenkast niet open. Dan kan dit kinderkledingrek Andria jullie vast helpen. We hebben het design speels gehouden met de bogen aan de zijkant. Ook tof om bijvoorbeeld de verkleedhoek netjes te houden.

Andria kledingrek zijkant

Esthetiek

Dit kinderkledingrek is volledig vervaardigd uit berken multiplex en wordt vervolgens behandeld met een matte meubelvernis. Dit zorgt voor een lichte, jonge en moderne uitstraling. We geven het meubel een speels karakter door de curves en vormen.

Praktisch

Het kledingrek is voorzien van handige uitsparingen waarin de kleerhangers passen. De kapstokjes hangen op een hoogte van ongeveer 105 cm. Beneden is plaats voor de schoentjes en we hebben ook een opbergbak voorzien voor fietshelmen, sjaals, handschoenen of kleine boekentasjes. De opbergbak is voorzien van scharnieren met dempers. Dit zorgt ervoor dat het deksel niet met een harde klap dicht valt.

Andria handig kinderkledingrek
constructie kast

Kwaliteit

Berken multiplex heeft niet alleen een mooi en natuurlijk uiterlijk, het is ook nog heel stevig. Doordat de fineerlagen van deze multiplex erg dun zijn, bestaat de plaat uit heel veel lagen. Dat maakt de plaat heel erg sterk en zal dus ook niet snel buigen onder druk.

Het volledige kledingrek wordt behandeld met een duurzame matte meubelvernis, waardoor er geen vocht in het hout kan trekken. Hierdoor komen er geen vlekken op als je er per ongeluk iets op morst.

Maatwerk

Dit rek voor kinderkleertjes heeft een typische multiplex look, het berkenhout blijft mooi zichtbaar. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere houtsoort, kleur of zelfs een ander materiaal, neem zeker contact op met ons. Dan bekijken we samen hoe we dit kledingrekje kunnen doen passen bij de rest van de kindermeubels. Er zijn tal van mogelijkheden.

Maatwerk

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.