Balder
Staande lamp

385 euro
Contacteer ons

Afmetingen

  • 130cm x 27cm x 20cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Europese eik

Over Balder

Balder is een staande lamp die ontworpen is om een gezellig en warm licht te verspreiden. De leds lopen van de voet tot in de kop, waardoor er een mix van direct en warm indirect licht ontstaat. Enkel in de kop zijn de leds goed zichtbaar, in de rest van de lamp zitten de leds achter een houten lat.
Balder staande lamp schuren

Kwaliteit

De armatuur is volledig uit massieve Franse eik gemaakt. De ledstrip zit veilig bevestigd in een aluminium profiel. Standaard zit er een voedingskabel van 4 meter bij. Het teveel aan kabel kan in de voet weggestoken worden die je kan openschroeven. Zo heb je niet teveel gedoe met kabels en is het enkel de stekker en dimmer die zichtbaar zijn. De leds hebben een vermogen van iets meer dan 10W en kleurtemperatuur van 3000K wat overeenkomt met warmwit.

Sfeer

Deze houten lamp is eenvoudig dimbaar en onthoudt ook zijn dimstand. Je maakt het zelf zo gezellig als je wil. Door de vorm van de lamp straalt ze heel wat indirect en warm licht uit. Hierdoor dompel je de ruimte in een sfeer van gezelligheid.

Balder staande met kabel
Maatwerk

Maatwerk

Wil je de lamp graag wat hoger of lager, dan kunnen wij een aangepaste versie maken. Standaard behandelen we ons massief hout met een natuurlijke olie die het eikenhout een warme uitstraling geeft. Past dit niet in jouw interieur, maar ben je eerder op zoek naar een andere tint of een andere houtsoort, neem zeker contact op met ons. We kijken dan samen naar hoe we de lamp in jouw interieur tot zijn recht kunnen laten komen.

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.