Mimir
Pennenhouder

-
1
In winkelmand

Afmetingen

  • 20cm x 11,6cm x 1,8cm

Levering

  • 3-7 werkdagen
  • Gratis vanaf 100 euro

Beschikbare materialen

  • Eik
  • Walnoot

Over Mimir

Heb je een nieuwe bureau maar nog geen plekje om je favoriete pennen op te bergen? Deze stijlvolle pennenhouder in eik of walnoot zorgt ervoor dat je bureau er steeds mooi bij ligt. Het pennenbakje is voorzien van vier 1,5 cm brede sleuven voor stylo’s en potloden. Verder is er ook nog een grote uitsparing voor een gom, paperclips, magneetjes of andere kleine spulletjes.

De houten pennenhouder is heel compact, heeft een strak design en is gemakkelijk binnen handbereik voor het schrijfgerei dat je dagelijks gebruikt.

Mimir pennehouder inpakken

Cadeau

Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau om de juf te bedanken op het einde van het schooljaar? Of zoek je nog een klein extraatje om af te geven op een communiefeest of lentefeest? Wie van de warme uitstraling van hout houdt, komt hier zeker origineel uit de hoek.

Personaliseren

Wil je al je medewerkers in je bedrijf van een prachtige pennenhouder voorzien of ze uitdelen als relatiegeschenk aan je klanten? Dan kan je deze pennenhouder ook personaliseren met jouw logo en bedrijfsnaam. Interesse? Neem zeker contact met ons op en we bekijken hoe we dit stijlvol kunnen realiseren voor jouw organisatie. Ook voor grotere hoeveelheden hebben we aangepaste prijzen.

Mimir pennehouder logo

Gerelateerde items

Bezoek onze toonzaal
Nieuwsgierig hoe we onze meubels maken? Ontdek onze collecties en bezoek ons atelier met showroom in Lokeren, en leer zo onze ambacht en producten kennen. Laat ons iets weten en dan plannen we samen een afspraak in.